MAAK EEN AFSPRAAK!

 

INDEPENDER

Wij scoren gemiddeld een 8,5! Zie hier de beoordelingen over Confinced op independer.nl

ADVIESKEUZE

Bekijk onze klantenscores op advieskeuze.nl

OVER ONS

Confinced is een onafhankelijk financieel advies kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van particulieren en het Midden- en Kleinbedrijf. De particulier adviseren wij met name op het vlak van Hypotheken, Verzekeringen, Pensioenen, Kredieten en Vermogensvorming. Het MKB adviseren wij hoofdzakelijk over (collectieve) Pensioenregelingen.

VERZEKERINGEN

Schadeverzekeringen

Brand, diefstal, waterschade, de voetbal van uw kind... Een klein ongelukje heeft al snel grote financiële gevolgen. Gelukkig kunt u zich via Confinced tegen de meeste schades verzekeren, tegen lage premies.

Als particulier kan een schadeverzekering u veel ellende besparen. Voor bedrijven is een schadeverzekering zelfs cruciaal. Met de juiste polis waarborgt u de continuïteit en dekt u zich in tegen ondernemersrisico's zoals schadeclaims van bijvoorbeeld opdrachtgevers of medewerkers. Een goede verzekering zorgt er bovendien voor dat u zo snel mogelijk weer verder kunt, met een minimale financiële schade.

Lees meer >>

Levensverzekeringen

Levensverzekeringen zijn verzekeringen waarbij de premie en/of de uitkering afhankelijk zijn van "het verzekerde leven", dus het op een bepaalde datum al dan niet in leven zijn van de verzekerde. Er zijn allerlei soorten levensverzekeringen. Levensverzekeringen kun je indelen naar de vorm en de wijze waarop de verzekering tot uitkering komt.

Als we kijken naar de soorten levensverzekeringen, dan zijn er 3 hoofdvormen te onderscheiden

Lees meer >>

HET LAATSTE NIEUWS

Extreem lage hypotheekrente! Profiteert u daar ook van?

14 maart 2017

Door de lage hypotheekrente kan het in veel gevallen uit om de hypotheek over te sluiten, maar zeker niet altijd. Om te bepalen of het uit kan moet er niet alleen gekeken worden naar de hoogte van de maandlasten.

Lees verder

Meewerken aan je ontslag en toch een WW-uitkering krijgen?

10 maart 2017

Door de lage hypotheekrente kan het in veel gevallen uit om de hypotheek over te sluiten, maar zeker niet altijd. Om te bepalen of het uit kan moet er niet alleen gekeken worden naar de hoogte van de maandlasten.

Lees verder

CONFINCED

Pascalweg 1
8013 RC Zwolle
T 038 852 06 90
info@confinced.nl
KvK 05087059

HOME    OVER ONS    REFERENTIES    CONTACT    NIEUWS

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

footer1
footer2
Logo_erkend_hypotheek_adviseur_wit