MAAK EEN AFSPRAAK!

 


OVER ONS

Confinced is een onafhankelijk financieel advies kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van particulieren en het Midden- en Kleinbedrijf. De particulier adviseren wij met name op het vlak van Hypotheken, Verzekeringen, Pensioenen, Kredieten en Vermogensvorming. Het MKB adviseren wij hoofdzakelijk over (collectieve) Pensioenregelingen.

VERZEKERINGEN

Schadeverzekeringen

Brand, diefstal, waterschade, de voetbal van uw kind... Een klein ongelukje heeft al snel grote financiële gevolgen. Gelukkig kunt u zich via Confinced tegen de meeste schades verzekeren, tegen lage premies.

Als particulier kan een schadeverzekering u veel ellende besparen. Voor bedrijven is een schadeverzekering zelfs cruciaal. Met de juiste polis waarborgt u de continuïteit en dekt u zich in tegen ondernemersrisico's zoals schadeclaims van bijvoorbeeld opdrachtgevers of medewerkers. Een goede verzekering zorgt er bovendien voor dat u zo snel mogelijk weer verder kunt, met een minimale financiële schade.

Lees meer >>

Levensverzekeringen

Levensverzekeringen zijn verzekeringen waarbij de premie en/of de uitkering afhankelijk zijn van "het verzekerde leven", dus het op een bepaalde datum al dan niet in leven zijn van de verzekerde. Er zijn allerlei soorten levensverzekeringen. Levensverzekeringen kun je indelen naar de vorm en de wijze waarop de verzekering tot uitkering komt.

Als we kijken naar de soorten levensverzekeringen, dan zijn er 3 hoofdvormen te onderscheiden

Lees meer >>

HET LAATSTE NIEUWS

Dit zijn misverstanden over populaire hypotheekvormen

9 november 2022

Dit zijn misverstanden over populaire hypotheekvormen Terug naar nieuws Dit zijn misverstanden over populaire hypotheekvormen Je kunt tegenwoordig kiezen tussen de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Welke veel gehoorde misverstanden bestaan er over deze en andere hypotheekvormen? Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek kun je kiezen tussen de annuïteitenhypotheek en de…

Lees verder

Verduurzamen moet!

9 november 2022

Verduurzamen moet! Terug naar nieuws VERDUURZAMEN MOET! Je huis energiezuinig maken vergt eerst een uitgave, maar over meerdere jaren gerekend levert het je geld op. Ook maakt het jouw huis eenvoudiger verkoopbaar. Sparen levert op dit moment vrijwel niets op. Investeren in de duurzaamheid van je huis om te besparen kan een slimme keuze zijn.…

Lees verder