Privacyverklaring

Algemeen

Alle persoonsgegevens die wij verzamelen, worden vertrouwelijk behandeld en alleen door Confinced gebruikt. Adresgegevens en persoonsgegevens die bij opdrachten aan ons worden opgegeven, worden alleen gebruikt voor een correcte afhandeling, deze opdrachten worden max. 14 maand bewaard. De verwerking van deze gegevens gebeurt in overeenstemming met de eisen uit de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor de website wordt gebruik gemaakt van een aantal plugins die cookies verzamelen.

Door ons verzamelde informatie

Wanneer je contact met ons opneemt, wordt de door jou opgegeven naam en e-mailadres automatisch opgeslagen in ons e-mailprogramma. Hetzelfde geldt wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Wanneer je klant wordt bij Confinced, worden je adres- en persoonsgegevens door ons opgeslagen.

Doel van het verzamelen van informatie

De gegevens die wij verzamelen worden alleen gebruikt om contact met je op te kunnen nemen. Bijvoorbeeld om te reageren op e-mailberichten. Persoonlijke gegevens hebben wij nodig voor een juiste verwerking van opdrachten. Voor de nieuwsbrief gebruiken we je e-mailadres. De nieuwsbrief ontvang je alleen wanneer je je hiervoor expliciet hebt ingeschreven. Wanneer je je uitschrijft voor de nieuwsbrief, worden je gegevens automatisch uit onze database verwijderd. Persoonsgegevens worden nooit door ons openbaar gemaakt of aan derden verstrekt.

Recht op inzage en verwijdering

Je hebt het recht om je gegevens in te zien en om ons te vragen om jouw gegevens aan te passen of te verwijderen. Wij verwerken echter zelf geen persoonsgegevens door middel van de geplaatste cookies en hebben dus geen invloed op het gebruik van de cookies door de social media kanalen en door Google Analytics. Heb je een klacht over het gebruik van uw persoonsgegevens, dan kan je de Autoriteit Persoonsgegevens een tip geven. Zij kunnen naar aanleiding van je tip besluiten een onderzoek te starten.

 

 

CONFINCED

Pascalweg 1
8013 RC Zwolle
T 038 852 06 90
info@confinced.nl
KvK 05087059

BLIJF OP DE HOOGTE!

Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

footer1
footer2

Wij maken gebruik van cookies!

Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord dat deze website cookies plaatst op uw apparaat. Een cookie is een klein tekstbestand dat door de website wordt gebruikt om de website te laten functioneren en uw bezoek efficiënt te maken.

Klik op akkoord voor een volledig werkende website, of bekijk eerst de details op de detail pagina alvorens u akkoord gaat.