SPAREN EN BELEGGEN

Een mooi banksaldo. Een 'Gouden Handdruk' van uw werkgever. Of vanaf nu sparen voor bijvoorbeeld de studie van uw kinderen. Hoe kunt dat zo veilig mogelijk doen, tegen het hoogste rendement? Confinced helpt u bij het vinden van de beste oplossing.

Wilt u uw vermogen verder laten groeien, dan kunt u kiezen uit enorm veel mogelijkheden. Gaat u voor een gegarandeerd vermogen, durft u het aan te beleggen of wilt u een veilige combinatie van deze twee? Wij kunnen u in één oogopslag laten zien wat het rendement van de verschillende mogelijkheden is. En, niet onbelangrijk, we informeren u ook over de fiscale gevolgen.

Maximale zekerheid, ook bij overlijden

Wilt u maximale zekerheid, ook bij bijvoorbeeld overlijden? Ook daarvoor zijn diverse mogelijkheden. Zoals een spaarpolis met verzorgingsclausule. Na het overlijden van verzekeringnemer betaalt de verzekeraar de premies  gewoon door, tot de afgesproken einddatum. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat de studiekosten van uw (nu nog) kleine kinderen straks ook gedekt zijn.

Deskundig, onafhankelijk en gedegen

Lastig om uit alle mogelijkheden te kiezen? Wij helpen u graag een juiste en verantwoorde keuze te maken, op basis van heldere informatie. Als onafhankelijke tussenpersoon kunnen wij u informeren over alle beschikbare mogelijkheden. Bovendien voeren we een gedegen risicoanalyse uit, zodat u ook op de langere termijn niet voor nare verrassingen komt te staan.

Internetbankieren

Via Confinced kunt u gebruik maken van internetbankieren.

Heeft u een klanten login?
Klik dan hier. (opent in een nieuw venster)