MAAK EEN AFSPRAAK!

 

OVER ONS

Confinced is een onafhankelijk financieel advies kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren van particulieren en het Midden- en Kleinbedrijf. De particulier adviseren wij met name op het vlak van Hypotheken, Verzekeringen, Pensioenen, Kredieten en Vermogensvorming. Het MKB adviseren wij hoofdzakelijk over (collectieve) Pensioenregelingen.

Hypotheekadviseur Zwolle en Omstreken

U wilt een woning kopen? Of u wilt uw huidige hypotheek onder de loep nemen, bijvoorbeeld omdat uw rentevaste periode afloopt? Neem contact op met dé hypotheekadviseur van Zwolle en omstreken. Confinced geeft u direct een deskundig advies, toegesneden op uw huidige én toekomstige situatie.

Bij het afsluiten van een hypotheek neemt u in een vrij korte periode beslissingen, waarmee u zich vastlegt voor jaren. Dat maakt een deskundig advies onmisbaar. In een persoonlijk gesprek geven wij u volledig en duidelijk weer wat het beste bij uw financiële situatie past. Samen met u zoeken we de juiste balans tussen zekerheid en risico.

Een nieuwe woning?
Bij de aankoop van een woning is een goede, verantwoorde financiering een absolute vereiste. Bij het zoeken naar de juiste hypotheek beantwoorden we onder andere de volgende vragen: Hoeveel kunt u of wilt u lenen? Wij berekenen uw maximale hypotheek.

Welke hypotheekvorm past het beste bij u? Een beleggingshypotheek, een spaarhypotheek of een mix van beide? Wilt u een variabele rente of de rente vastzetten? En zo ja: voor hoe lang? Wilt u aflossen?

Lees meer >>

HET LAATSTE NIEUWS

Dit zijn misverstanden over populaire hypotheekvormen

5 december 2019

Dit zijn misverstanden over populaire hypotheekvormen Terug naar nieuws Dit zijn misverstanden over populaire hypotheekvormen Je kunt tegenwoordig kiezen tussen de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Welke veel gehoorde misverstanden bestaan er over deze en andere hypotheekvormen? Bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek kun je kiezen tussen de annuïteitenhypotheek en de lineaire hypotheek. Beide…

Lees verder

Toch kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek?

5 december 2019

Toch kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek? Terug naar nieuws Toch kiezen voor een aflossingsvrije hypotheek? Er zijn twee hypotheekvormen die voor een nieuwe hypotheek recht geven op hypotheekrenteaftrek, maar je kunt nog steeds voor de aflossingsvrije hypotheek kiezen. Kopers van een eigen woning kunnen de betaalde hypotheekrente aftrekken van het inkomen. Dit geeft een belastingvoordeel,…

Lees verder